preskoči na sadržaj

Industrijsko-obrtnička škola Slavonski Brod

Login
Tražilica
Završni radovi

  

Javni mediji

         

      

        

         

 

Arhiva naših vijesti

VIRTUALNA ŠETNJA KROZ ŠKOLU

 

Zanimljivosti

Školski list Iskra 

ISKRA 2019 

ISKRA 2018

 

Korisni linkovi

 

 

 

vijesti
AUTOMOBILI ZA BUDUĆNOST
Davor Knežević / datum: 18. 10. 2019. 10:28


[OPŠIRNIJE]FOTOGALERIJA
Davor Knežević / datum: 23. 9. 2019. 09:45

FOTOGALERIJA -NASTAVNICI

FOTOGALERIJA -UČENICI


[OPŠIRNIJE]POWERPOINT PREZENTACIJE SA SJEDNICA I RODITELJSKIH SASTANAKA
Davor Knežević / datum: 23. 9. 2019. 09:37

Prezentacije se mogu preuzeti i pogledati u prilogu ove obavijesti.

LINK


[OPŠIRNIJE]ISJEČCI IZ DNEVNIKA PRAKTIČNE NASTAVE U TORINU
Davor Knežević / datum: 23. 9. 2019. 09:32

ISJEČCI IZ DNEVNIKA PRAKTIČNE NASTAVE 

FOTOGALERIJA -UČENICI


[OPŠIRNIJE]PROJEKT CARS 4F UKRATKO
Davor Knežević / datum: 23. 9. 2019. 09:29

PROJEKT CARS 4F UKRATKO 


[OPŠIRNIJE]Naši profesori i stručni učitelji na projektu "Automobili za budućnosti"
Davor Knežević / datum: 3. 4. 2019. 12:20

Od nedjelje, 31.3.2019. naši profesori i stručni učitelji: Anto Jurić, Stanislav Klouda, Franjo Jelčić i Marko Žepčević borave u Palma de Mallorci, Španjolska, na mobilnosti u sklopu Erasmus+ projekta „Cars for the future“.
Nakon povratka učenika iz Torina, ova mobilnost je nastavak aktivnosti projekta iz područja automehatronike. Na mobilnosti će biti do 7.4.2019. a imati će prilike vidjeti razlike u strukovnim kurikulumima između naše i „IES PAU CASESNOVES“, škole partnera u Palmi u Španjolskoj.
Doći će do razmjene dobre prakse kao i saznanja u novim tehnologijama koje se tiču solarnih, električnih i hibridnih vozila.
Cijeli projekt je osmišljen kako bi se povećala kvaliteta rada u sektoru obrazovanja kadrova potrebitih u autoindustriji, koja može biti okosnica budućeg gospodarskog razvoja Republike Hrvatske. Povećati će se mogućnosti edukacije u ovom sektoru i omogućiti stvaranje kvalitetnih kadrova za tržište rada.

FOTOGALERIJA -NASTAVNICI


[OPŠIRNIJE]/Erasmus+/ Automobili za budućnost
Davor Knežević / datum: 20. 3. 2019. 11:15

Industrijsko-obrtnička škola prepoznaje dobrobiti sudjelovanja na projektima u Erasmus + programu, kako za nastavnike, tako i za učenike. Ovaj projekt obuhvaća mobilnost učenika na dvotjednu stručnu praksu u Torino, i mobilnost nastavnika na job shadowing aktivnost na Palma de Majorcu.

U tijeku je provedba mobilnosti učenika koji već 10 dana borave u Torinu gdje obavljaju stručnu praksu i usavršavaju svoje radne vještine; upoznaju život u velikoj urbanoj sredini, susreću se sa novim kulturama i talijanskim načinom života.

Učenici smjerova automehatroničar, automehaničar, autoelektričar, autolakirer i autolimar odrađuju stručnu praksu u radionicama sa svojim talijanskim mentorima gdje vježbaju već usvojene vještine i usvajaju nove.

Osim radnog iskustva, ova mobilnost im pruža upoznavanje grada u kojem se nalaze i uranjanje u novu kulturu  kroz jezik, hranu i običaje. S tim na umu, posjetili smo ustanove koje se poistovjećuju sa Torinom, muzej automobila i stadion F.C. Juventus.

FOTOGALERIJA 


[OPŠIRNIJE]Objava rezultata za projekt CARS
Administrator / datum: 2. 11. 2018. 14:02

Popis sudionika koji su odabrani za mobilnost u Italiju u projektu „Automobili za budućnost."

POPIS JE U PRILOGU


[OPŠIRNIJE]Industrijsko-obrtničkoj školi odobren novi ERASMUS+ projekt vezan za automobilsku industriju- „AUTOMOBILI ZA BUDUĆNOST“
Davor Knežević / datum: 23. 9. 2019. 09:24

8. svibnja 2018. stigla je vijest iz Agencije za mobilnost i programe EU da je našoj školi odobren projektni prijedlog pod nazivom „Automobili za budućnost“. Tako će u školskoj 2018./19. na mobilnost iz naše škole ići učenici koji se školuju u području autoindustrije, a to su zanimanja: autolimar, autolakirer, autoelektričar,  automehaničar i automehatroničar. Stručnu praksu u trajanju od dva tjedna učenici će obaviti u Torinu u Italiji, dok će nastavnici i stručni učitelji iz istog sektora boraviti u Španjolskoj tijekom mjeseca travnja 2019. Poziv za prijavu će biti objavljen na webu i facebook stranici škole. Projekt je vrijedan: 44.858,00 EUR, a traje godinu dana – od 1. rujna 2018. do 31.kolovoza 2019.


[OPŠIRNIJE]Prijave za projekt "AUTOMOBILI ZA BUDUĆNOST"
Davor Knežević / datum: 18. 9. 2018. 13:19

Za sudjelovanje u projektu mogu se prijaviti učenici 1.,2. ili 3.  razreda smjerova vezanih uz automobilsku industriju a to su: automehaničari, automehatroničari, autoelektričari, autolakireri i autolimari.

 U daljnju proceduru (predstavljanje projekta učenicima i roditeljima, selekcija) bit će uključeni isključivo učenici koji ispune obrazac u zadanom roku, a to je do 1. listopada 2018.
Poveznica za prijavu za sudjelovanje u projektu je: LINK

 

 


[OPŠIRNIJE]RSS


preskoči na navigaciju