preskoči na sadržaj

Industrijsko-obrtnička škola Slavonski Brod

Login
Tražilica
Završni radovi

  

Javni mediji

         

      

        

         

 

Arhiva naših vijesti

VIRTUALNA ŠETNJA KROZ ŠKOLU

 

Zanimljivosti

Školski list Iskra 

ISKRA 2019 

ISKRA 2018

 

Korisni linkovi

 

 

 

Effective e-Learning System Based on Digital Competences
Međunarodni skup unutar projekta „Effective e-learning system based on digital competences” C4 Joint Staff Training (virtual) in Braga, Portugal
Martina Sertić / datum: 23. 5. 2021. 23:33

 

U našoj školi se od 17. do 21. svibnja 2021. održao međunarodni virtualni skup o informacijsko-komunikacijskim tehnologijama i digitalnim alatima u obrazovanju. Ovaj međunarodni skup je nastavak aktivnosti koje se održavaju unutar Međunarodnog projekta Erasmus+ KA229 strateška partnerstva „Effective e-learning system based on digital competences”. Zemlje sudionice u ovom projektu su Latvija, Portugal, Hrvatska, Švedska, Rumunija i Grčka. Ukupan broj sudionika u ovoj virtualnoj aktivnosti bio je 60. Našu školu predstavljalo je 10 nastavnika/ca uz predavanje radionice kolegica Martine Sertić - Graphics programming in Python, Marijane Zarožinski- GeoGebra in education, Lecture: Football i Gordane Čarapović - Video of making a task - CAD CAM program Fusion 360 and some photos from the competition. U ovoj virtualnoj aktivnosti sudjelovao je i naš učenik 3.b razreda CNC operater Filip Ereš koji je bio i na razmjeni studenata u Grčkoj na istom projektu.  Filip Ereš je ove godine predstavljao i našu školu na državnom natjecanju iz CNC  i CAD CAM tehnologija.


[OPŠIRNIJE]Međunarodni skup unutar projekta „Effective e-learning system based on digital competences”C4 Joint Staff Training (virtual) in Braga, Portugal
Martina Sertić / datum: 14. 5. 2021. 19:33

   

 

U našoj školi se od 17. svibnja do 21. svibnja 2021. održava međunarodni virtualni skup o informacijsko-komunikacijskim tehnologijama i digitalnim alatima u obrazovanju.

Ovaj međunarodni skup je nastavak aktivnosti koje se održavaju unutar Međunarodnog projekta Erasmus+ KA229 strateška partnerstva „Effective e-learning system based on digital competences”.

Našu školu na ovoj mobilnosti  predstavlja 10 nastavnika/ca uz predavanje i radionice kolegica Martine Sertić, Marijane Zarožinski i Gordane Čarapović.


[OPŠIRNIJE]Učenici i nastavnici Industrijsko-obrtničke škole Slavonski Brod u sklopu Erasmus+ aktivnosti na stručnom usavršavanju u Grčkoj
Martina Sertić / datum: 20. 12. 2019. 16:25

Učenici i nastavnici Industrijsko-obrtničke škole Slavonski Brod u sklopu Erasmus+ aktivnosti na stručnom usavršavanju u Grčkoj


[OPŠIRNIJE]Web stranica projekta
Martina Sertić / datum: 15. 12. 2019. 23:11

Effective e-Learning System Based on Digital Competences


[OPŠIRNIJE]Nastavnici i učenici u Grčkoj na C3
Martina Sertić / datum: 12. 12. 2019. 10:14

Pet učenika i tri nastavnika naše škole, nalaze se na stručnom usavršavanju u Grčkoj u sklopu C3 projekta "Effective e-Learning System."  Učenici će u sklopu projekta naučiti rukovati osnovnim ICT alatima kao što su: blog, web stranica, film. Također će napraviti svoju aplikaciju za mobitel te naučiti osnove uređivanja filma te programiranja u Phytonu. 

FOTOGALERIJA


[OPŠIRNIJE]C3 -Let's meet in Greece!
Martina Sertić / datum: 11. 11. 2019. 23:04


[OPŠIRNIJE]POZIV na roditeljski sastanak „Effective e-Learning System Based on Digital Competences”
Martina Sertić / datum: 4. 11. 2019. 19:38

U petak, 8.11. u 16h u učionici 10V, održat će se prvi roditeljski sastanak učenika koji sudjeluju na mobilnosti u Grčkoj gradu Katerini od 9. prosinca 2019. – 13. prosinca 2019.

Priloženi dokumenti:
 Roditeljski_Grcka.8.11.2019..pdf (379.46 KB)

 


[OPŠIRNIJE]Industrijsko-obrtnička škola domaćin gostima na Erasmus+ projektu iz pet europskih zemalja
Martina Sertić / datum: 23. 10. 2019. 18:17

Prošlog tjedna Industrijsko-obrtnička škola iz Slavonskog Broda bila je domaćin projekta Erasmus+KA2 „Effective e-Learning System Based on Digital Competences”. Škola je ugostila koordinatore iz Latvije, Švedske, Grčke, Rumunjske i Portugala. Voditeljica projekta za Hrvatsku je naša profesorica Martina Sertić koja je goste upoznala i s radom naše škole te ih provela kroz Franjevački samostan u Slavonskom Brodu.

Iz medija


[OPŠIRNIJE]Industrijsko-obrtnička škola domaćin gostima na Erasmus+ projektu iz pet europskih zemalja
Martina Sertić / datum: 23. 10. 2019. 14:16

Škola je ugostila koordinatore iz Latvije, Švedske, Grčke, Rumunjske i Portugala.

Izvor: ebrod portal

SLAVONSKI BROD- Prošlog tjedna Industrijsko-obrtnička škola iz Slavonskog Broda bila je domaćin projekta Erasmus+KA2 „Effective e-Learning System Based on Digital Competences”. Škola je ugostila koordinatore iz Latvije, Švedske, Grčke, Rumunjske i Portugala. Povodom ovog posjeta u našoj školi održani su sastanci koordinatora i dogovorena je daljnnja suradnja na projektu, te postupak implementaciji projektnih ideja u svim državama sudionicama projekta. Na sastanku se razgovaralo o idućim aktivnosti na području razmjene znanja uz primjenu informacijsko-komunikacijske tehnologije u nastavi, izradi online platforme za e-učenje i razmjeni nastavnih materijala na međunarodnoj razini.


[OPŠIRNIJE]POZIV UČENICIMA PRIJAVLJENIM ZA GRČKU
Martina Sertić / datum: 22. 10. 2019. 16:22

POZIV UČENICIMA

učenicima Industrijsko-obrtničke škole koji su se prijavili za mobilnost u Grčku (putem natječaja u rujnu ove godine) da dođu na predstavljanje svog uratka u petak, 25. listopada u 11.30 sati, a ukoliko su druga smjena u 13.00 u učionicu 12v.

Članovi komisije: Martina Sertić, Suzana Mihelčić, Marijana Zarožinski 


[OPŠIRNIJE]Domaćini smo M1 sastanka Erasmus+ projekta Effective e-Learning System Based on Digital Competences
Davor Knežević / datum: 17. 10. 2019. 16:23

U tijeku je M1 sastanak Erasmus + projekta Effective e-Learning System Based on Digital Competences u kojem je naša škola partner sa još pet zemlja. Na radnom su sastanku gosti iz Latvije, Rumunjske, Grčke, Švedske i Portugala koji će u našoj školi i gradu boraviti do petka.


[OPŠIRNIJE]Top 10 web tools for school
Martina Sertić / datum: 8. 10. 2019. 00:37


[OPŠIRNIJE]EES Our Favourite Digital Tools and Websites
Martina Sertić / datum: 1. 10. 2019. 00:44


[OPŠIRNIJE]Effective e-Learning System Based on Digital Competences
Martina Sertić / datum: 24. 9. 2019. 12:59


[OPŠIRNIJE]POZIV UČENICIMA ZA SUDJELOVANJE U PROJEKTU „Effective e-Learning System Based on Digital Competences”
Martina Sertić / datum: 13. 9. 2019. 23:47

Učenicima Industrijsko-obrtničke škole Slavonski Brod da se prijave za sudjelovanje na mobilnosti učenika i nastavnika u Grčku.

Kako ulazimo u drugu godinu projekta “Effective e-Learning System Based on Digital Competences” došao je red na učenike: 5 učenika naše škole imat će priliku otići na putovanje u Grčku od 8. do 12. prosinca 2019. godine, u pratnji 3 nastavnika. Učenici će prilikom povratka u Hrvatsku prenijeti svoja iskustva i znanje svojim kolegama u razredu i školi kroz izradu video sadržaja, web materijala i ostalih online interaktivnih sadržaja.

Da bi se prijavili na sudjelovanje na mobilnosti, potrebno je napraviti rad koji će prezentirati našu školu, županiju i domovinu (na primjer Power point, Prezi, Google slides, video ili bilo koji drugo oblik koji Vam omogućava da predstavite školu, županiju i državu) te prezentirati svoj rad na ENGLESKOM JEZIKU pred komisijom za odabir polaznika. Vrijeme prezentiranja vašeg rada ne treba biti dulje od 7 minPrednost pri odabiru će imati učenici s najmanje neopravdanih i najboljim vladanjem u prošloj školskoj godini.

Svoje radove šaljite na:sertic_79@yahoo.com i marijanavrdoljak@hotmail.com

do 30. rujna 2019.!
 

Priloženi dokumenti:
 C3_grcka_natjecaj.pdf (438.50 KB)

[OPŠIRNIJE]Effective e-Learning System Based on Digital Competences
Martina Sertić / datum: 9. 9. 2019. 01:00

  

 
 

[OPŠIRNIJE]Use of Padlet in the class- Dissemination
Martina Sertić / datum: 6. 6. 2019. 14:02

Use of Padlet in the class- Dissemination​

 


[OPŠIRNIJE]Dissemination of project at MIPRO 2019 - 42nd International Convention
Martina Sertić / datum: 6. 6. 2019. 13:59

Implementation of Blended Learning in Computer Science and presentation of the project Erasmus + KA2 "Effective e-Learning System Based on Digital Competences", in Opatija, Croatia by Martina Sertić.

 

CE - Computers in Education


[OPŠIRNIJE]Profesori Industrijsko-obrtničke škole na stručnom usavršavanju u Latviji
Martina Sertić / datum: 16. 5. 2019. 14:15

Sudjelovali su na drugoj od četiri short term staff training aktivnosti u Latviji u gradu Tukumsu.

Izvor: ebrod portal


[OPŠIRNIJE]Stručnom usavršavanju u Latviji C2
Martina Sertić / datum: 16. 5. 2019. 13:43

Nastavnici naše škole D. Samardžija, I. Vladić, M. Sertić, i D. Knežević u sklopu Erasmus+ projekta „Effective E-learning System Based on Digital Competences“ sudjeluju na usavršavanju u Latviji.  Zajedno s kolegama iz Rumunjske, Švedske, Portugala, Latvije i Grčke analizirati će sustave obrazovanja u svakoj državi, korištenje web 2.0 alata u nastavi te napraviti zajedničku platformu za razmjenu digitalnih sadržaja. 

Nakon radionice u srijedu, posjetili su školu za učenike s posebnim potrebama.  Škola se zalaže za omogućavanje obrazovanja svakoj osobi i što lakše uključivanje u realni sektor nakon obrazovanja. Školu pohađa 204 učenika. Naši su nastavnici razmijenili iskustva , budući da i naša škola ima jedan razred pomoćnih limara koji nastavu pohađaju po posebnom programu. 

Nakon projektne radionice u ovoj školi, uslijedio je mali koncert koju su pripremili učenici škole. 


[OPŠIRNIJE]Quizizz u nastavi
Martina Sertić / datum: 2. 4. 2019. 19:02

Primjena Quizizza u nastavi

Web link: https://quizizz.com/

(diseminacije C1)


[OPŠIRNIJE]Biramo logo projekta
Martina Sertić / datum: 29. 3. 2019. 20:54

Glasaj i odaberi najbolji logo.

LOGO


[OPŠIRNIJE]Primjena Story Birda u nastavi
Martina Sertić / datum: 14. 3. 2019. 13:45

Primjena Story Birda u nastavi

Web link: https://storybird.com/

(diseminacije C1)


[OPŠIRNIJE]RSS


preskoči na navigaciju