preskoči na sadržaj

Industrijsko-obrtnička škola Slavonski Brod

Login
Završni radovi

  

Javni mediji

         

      

        

         

 

Arhiva naših vijesti

VIRTUALNA ŠETNJA KROZ ŠKOLU

 

Zanimljivosti

Školski list Iskra 

ISKRA 2019 

ISKRA 2018

 

Korisni linkovi

 

 

 

Naslovnica
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Državno natjecanje WorldSkills Croatia 2022!!!
Autor: Davor Knežević, 13. 5. 2022.

Državno natjecanje učenika strukovnih škola WorldSkills Croatia 2022., najveće događanje u obrazovanju u Hrvatskoj i najveće natjecanje u ovom dijelu Europe, održano je od 10. do 12. svibnja 2022.

Kao škola domaćin natjecanja u disciplini „Električne instalacije“, Industrijsko – obrtnička škola Slavonski Brod, uz podršku Agencije za strukovno obrazovanje, okupila je svoj tim strukovnih nastavnika koji su sudjelovali u pripremi i kasnije u demontaži radnih mjesta natjecatelja.

U organizaciji Agencije za strukovno obrazovanje, natjecanje se provodilo u čak 49 kategorija, a naša škola imala je predstavnike u četiri discipline: „Automehatronika“, „CNC i CAD/CAM tehnologije“, „Električne instalacije“ i  „Smotri radova učenika s poteškoćama“.

U disciplini Električne instalacije srebrnu medalju je osvojio naš  Flip Benedeković, kojemu je mentor bio Krunoslav Matijašević. Zasluženo prvo mjesto osvojio je učenik Srednje škole Glina koji je za nijansu bio bolji od drugoplasiranog Filipa, dok je treće mjesto osvojio učenik Tehničke škole Karlovac. Čestitamo svim ostalim natjecateljima jer su oni najbolji u državi u svome zanimanju, a pogotovo  onima koji su osvojili medalje i pokazali kakvi će biti izvrsni majstori u električnim instalacijama!

U disciplini Automehatronika učenik Karlo Kokanović osvojio je 6. mjesto u konkurenciji 12 učenika.

U kategoriji Učenici s teškoćama, učenici Samir Ćepalović i Jure Pranjić osvojili su treće mjesto. 

U disciplini CNC i CAD CAM tehnologije učenik Tomislav Horvatović osvojio je 6. mjesto, uz mentorstvo Gordane Čarapović. 


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju